Lørdags kos med guttene mine <3

Ja i går tok vi turen ned til byn for å se TOY STORY 3 i 3D med Dominick :) Filmen var veldig morsom, men jeg syns det var veldig slitsomt å ha på disse brillene, fikk liksom vondt i hode og måtte ta de av ganske ofte.
Dominick fulgte med på hele filmen,noe jeg ikke hadde trudd.men nå er det en god stund siden vi har vært på kino sist.Men han syns den var litt skummel i slutten, og det forstår jeg godt siden han faktisk bare er 3,5 år og aldersgrensa er 7 år.

Etter filmen tok vi turen til Østfoldhallen(kjøpesenter) Jeg måtte nemlig ha nye mamma-tights.siden jeg har nå vokst ut av alle buksene mine.Tights er jo så digg å gå i,fatter ikke at jeg ikke brukte det sist jeg gikk gravid altså,da brukte jeg bare jeans bukser...hmmm...Men skulle ønske de kom i litt flere farger,har bare funnet sorte og grå.Noen som vet om mamma-tights i andre butikker hvor de har andre farger???

Middagen i går ble lasagne♥ ganske lenge siden vi har hatt det nå...Og det ble masse sjoklade og slikt etter middagen :) Hadde kjøpt inn grønnsaker og dipp men glemte det helt i går,så det blir vel til at vi koser oss med det i kveld.

Kvelden og nattan bestod av dårlig vær, altså torden og lyn..noe jeg HATER...er piss redd for sånt vær...2 ganger i går kveld/natt holdt det været på...så lite søvn ble det på meg i natt.

2 kommentarer

michelle / mird

29.aug.2010 kl.11:46

Jeg vil også se toy story C:

Cathrine - venter bebis i januar

29.aug.2010 kl.12:12

Vi hadde også lasagne igår :) Kjempegodt!

Jeg vet at H&M har et kjempebra utvalg av mammabukser, både tights, jeans, kosebukser osv. Anbefaler deg å gå dit :)

Skriv en ny kommentar

Susann Natalie

Susann Natalie

27, Fredrikstad

Blir 2 barnsmamma i januar :) Blogger om tiden frem til den lille kommer og alt annet som faller meg inn. leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits