Barnevogn..får ikke bestemt meg...


Dette med å finne den rette barnevognen og fargen er ikke lett i det hele tatt. Er jo så mye å velge mellom at man kan lete i en all evighet.
Så jeg trur nok vi skal bruke den Emmaljunga vognen som jeg hadde til Dominick, den er marine og baggdelen er jo nesten ikke brukt i det hele tatt. Men sittedelen trur jeg det er noe galt med i ryggen så den må vi evnt kjøpe ny og da blir det nok farge etter kjønnet .

Men denne gangen skal jeg oxo ha en Silver Cross vogn,kjøpte jo en brukt til Dominick og den var jeg stor fornøyd med,men jeg solgte den videre til ei venninne siden jeg ikke ville ha marine blå neste gang,
Så jeg titter å titter på finn.no og en del danske sider..og jammen er det mye fine vogner som blir lagt ut.Spes på de danske sidene...og har veldig lyst på flere av disse vognene..
Men mest av alt kunne jeg veldig gjerne tenke meg en helt ny Silver Cross barnevogn, men de koster  jo ganske så mye penger...Får vel bare begynne å spar vel :) + at om noen i familien spør om det er noe vi trenger til den lille så kan jeg jo si at vi sparer til DRØMMEVOGNA og om de vil legge inn litt penger der :)
Så vet jeg ikke hvilken farge jeg evnt vil ha heller,beste hadde nok vært å valgt sort..
Så finnes det 2 forskjellige modeller av vognen BALMORAL & KENSINGTON.
Kensington kan man slå sammen og ha med i en vanlig bil,mens Balmoral kan understellet ikke slåes sammen og man må evnt ha en stor bil.
Det frister jo mest med Balmoral for det er jo den som ser flottest ut, men siden vi bare har en stasjonsvogn så får vi ikke plass til en slik vogn :( Om vi ikke kjøper stor bil da..haha

Disse vognene er veldig populære i Hollywood blant stjerne bla Jennifer Lopez, Tori Spelling & Nicole Richie

Anyway her er noen av de vognene jeg har tittet på..noen er brukte mens andre er nye ;) + bilde av vognen jeg hadde til Dominick
Q : Hva syns du om vognene, kunne du tenke deg en slik vogn, evnt farge ??Og hvilken vogn har du bestemt deg for å kjøpe/eller hvilken har du kjøpt ?

14 kommentarer

Kjempe søøte vogner :D

spessi den rosaog den hvite !

søt blogg

jummymummy

08.aug.2010 kl.14:30

jeg liker ikke de barnevognene..

men godt vi ikke har lik smak alle sammen

kjøpte meg ny vogn i går, Teutonia cosmo, elsker den!

Lawls <3

08.aug.2010 kl.14:31

Den hvite og rosa var nydelig <3

HegeKristin

08.aug.2010 kl.14:32

jeg syntes ikke de var så fine;p

ingridemilieb

08.aug.2010 kl.14:44

Jeg liker bedre litt mer moderne vogner. http://www.icandyuk.com/products_detail.php?id=apple_jogger er

Denne ganske lik den første vogna jeg hadde. Bare dette er ett annet merke, nyere å bedre. Den kom nest best ut i test hos forburkerrådet. Vognen finnes i flere farger, og man kan ha bag, bil stol og sportsdel på den. Du kan også få den med 4 hjul men da er de fremste hjulene små med sving, eg det gjør det vanskelig å trille i snø å grus. Har ei venninne som var i sverige og kjøpte denne. Tror ikke den har komt til Norge enda!

Lykke til med valg av barnevogn, er ikke lett å vite hva man ska velge;)

babe

08.aug.2010 kl.15:18

Den rosa var fancy, men jeg må tenke på at typen min også skal ut med vogna :) tviler sterkt på at han vil gå rundt med en rosa barnevogn :)

hjelpmegselv

08.aug.2010 kl.19:38

Herlig design:)

Bec@

08.aug.2010 kl.19:47

Den øverste var fin, men jeg vet ikke helt om jeg ville kjøpt en slik vogn med tanke på at vi bor i Norge :) Knakje ikke de beste å bruke på vinteren. Jeg hadde gått for en nymoderne vogn, liker Brio vognene. Selvom jeg ikke har barn selv så liker jeg de :)

Yvonne-

09.aug.2010 kl.09:05

37kg og ja! Ja, det var mye. Men det gjør jo ingenting, så lenge man ikke blir hemmet av de etterpå. Det er helt utrolig hvordan kroppen fungerer. -30kg på 3mnd er jo helt villt! :P Trist situasjon du havnet i da, men håper alt går bedre med deg nå:)

De vognene er så utrolig fine! Selv har vi SimoCombi til vår lille, men blir søskenvogn nå som det kommer en til så tett. Desuten er Simo'n utrolig tung, så ville sikkert bytta uannsett!

Jeg kunne tenkt meg ei sånn vogn som over til når mamma'n og lillebabyen skal trille alene:P

Cathrine - venter bebis i januar

10.aug.2010 kl.13:54

Du har blitt utfordret! =) http://frokencathrine.blogg.no/1281441020_jeg_har_blitt_utfordr.html
Hvilke danske sider er du på? :)

JANNES VERDEN

14.aug.2010 kl.12:00

Takk for koselig kommentar på bloggen :) jeg elsker disse vognene. min farmor har en i hus som hun har pusset opp og passet godt på som jeg kunne tenkt meg å lånt på spesielle anledninger, men ville ikke brukt det til en vogn som brukes daglig, ettersom de er tunge, vanselig å styre, og gjerne har en høy affeksjonsverdi, så ville jeg ha passet godt på vognen hvertfall. men flott er de uten tvil....

jeg har vogn fra før av, som vi brukte på minsten, og det er en quinny freestyle vogn, som jeg er veldig fornøyd med....

lykke til med valget av vogn, det er hvertfall ikke lett, det skal være sagt...

håper du finner den vognen du blir fornøyd med

Hilde - 16 år og mamma

14.aug.2010 kl.12:32

Veldig fine, spesielt den i rosa og hvit. Kunne godt tenke meg å bruke sånnen vogn til spesielle anledninger, men ikke til hverdagss tror jeg..

Selv har jeg simo kombi vogn, som jeg elsker! :-)

alenemamma92

14.aug.2010 kl.15:55

Susann Natalie: Går vel kanskje ikke an å unngå om det ligger i familien nei. Men om man ikke får det, så inbiller man seg nok at strekkmerkekremen har gjort sitt, og tror det hjelper :)

Får jeg strekkmerker sutrer jeg ikke, fordi hvert eneste merke er verd det, når den lille er kommet til verden :)

Skriv en ny kommentar

Susann Natalie

Susann Natalie

27, Fredrikstad

Blir 2 barnsmamma i januar :) Blogger om tiden frem til den lille kommer og alt annet som faller meg inn. leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits