Nå har vi kost oss med hjemmelaget pizza:) siste kvelden med lille prinsen min og i morgen er d avst

301735-1-1281208460430.jpg
Nå har vi kost oss med hjemmelaget pizza:) siste kvelden med lille prinsen min og i morgen er d avsted til Oslo for å da jobbe frem til fredagen.håper virkelig denne uka går fort,for det er ikke noe særlig å se prinsen min så lite.

2 kommentarer

fameliciouz

07.aug.2010 kl.21:42

oh so cute,.. :)

alenemamma92

08.aug.2010 kl.14:18

Susann Natalie ; Nei, det er sant.. Er glad for at jeg snart har sagt det til di viktigeste :-) Resten kan få finne det ut når dem gjør det :-) At mamma å pappa støtter meg, betyr ufattelig mye. For uten dem, hadde jeg blitt mye svakere.

Jeg føler at uansett når man er i begynnelsen av 20-årene så blir man sett på som ung mamma, og da blir det kanskje automatisk vanskelig å si det. Ååo.. Tok det lang tid før du sa det?

Jeg var/er så sykt redd for reaksjoner og sånt jeg. Så det er det som holder meg tilbake med å si det til folk.. Alle har jo forskjellige tanker og meningeer om det. Utrolig bra å høre at dem tok det pent, og at di gleder seg iallefall, ingenting er bedre enn det :-))

For ett herlig bilde forresten!! :-)

Skriv en ny kommentar

Susann Natalie

Susann Natalie

27, Fredrikstad

Blir 2 barnsmamma i januar :) Blogger om tiden frem til den lille kommer og alt annet som faller meg inn. leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits