Ble legevakta i går....

De siste dagene har jeg hatt sinnsykt smerter i magen spes i venstre side og i går så måtte vi dra på legevakta slik at jeg fikk sjekket det.
Alt av prøver å slikt var bra, bortsett fra at blodtrykket mitt var velidg høyt når de målte den første gangen.
Legen vakta han klemte masse på magen min så jeg ble helt uvel, og smertene ble jo bare værre :(
Han ringte gynokolog inne på sykehuset for å høre om de kunne ta meg i mot for en sjekk,siden jeg var så urolig så skulle de det.

Det var en utrolig koselig kvinnelig gynokolig jeg fikk :) Hun snakket litt på at det kanskje kunne være cyste jeg hadde for det var ganske vanlig at man hadde det når man gikk gravid.
Vi fikk se lille nurket våres og h*n sparket og slo med armer og bein og hode var oxo i veldig bevegelse :) hihi...Så alt stod bra til med nurket vårt ♥ Nå ble den målt 6,6cm..så den er jo fortsatt veldig liten.Gynokologen prøvde å få et profilbilde til oss med nurket ville ikke vise seg elelr ligge rolig..hehe..Men jeg sa at det var ikke så viktig med det bilde ,så lenge vi fikk se hjertet slå så var vi veldig fornøyde med det :)

Men hun reagerte på at den lille lå så langt oppe på min vestre side,og var litt urolig.Hun vurderte faktisk at en kirurg skulle komme å se...Og det var litt skremmende...Hun hadde problemer med å se livmortappen..
Så sjekket hun høyre side og der fant hun en cyste...Jeg så det faktisk før henne og ble litt satt ut av den store sorte prikken...Men hun målte den og sa den ikke var noe farlig og at den kom til å sprekke eller bli borte..
Men etter en studn så bestemte hun seg ikke for å ikke ringe kirurg...Og da ble jeg litt lettet...

Så grunnen til at jeg har vondt er mest sannsynlig at livmoren ligger bakovervendt på min venstre siden og den skal jo vokse sge oppover..uff...

Ellers så sa hun at morkaka lå foran slik at jeg nok ikke kom til å kjenne spark fra den lille med det første, siden morkaka demper sparkene..Så det er sikkert derfor jeg ikke har kjent noe mere bobbling heller.

Men jeg er nå lettet etter dette sykehus besøket....Kan sove godt i natt og vite at alt er bra med nurket ♥

Gynokologen mente at jeg i går var 12+6 så det vil si at jeg er 13uker i dag og ikke i morgen :)

4 kommentarer

Mariann

21.jul.2010 kl.10:16

Oi da, bra at alt gikk bra med dere da:) Ja kroppen kan være en rar ting, rart hvordan ting ikke alltid skal lett. Men fint å nurket har det bra:) Og at du har kommet over 13 uker, bare slappe av og nyte dagene nå:) Lykke til videre, håper vi kan samle jentene i august engang og snakke sammen. KLem

Dotti

21.jul.2010 kl.10:24

Gratulere så mykje me å være i uke 13! :)

Huff, skummelt når man må på sånn sjekk og har ont.. men bra at alt gikk så bra då!

Håpe formen blir bra framover, tenk at det e et lite nurk som veks inni dæ :) Savne litt å gå gravid, det må æ innrømme, endå så dårlig form æ va i sist svangerskap... men det e sååå verdt det! :)

Angelika Andersen

21.jul.2010 kl.12:49

Uff så skummelt! Skjønner godt at du ble bekymra og redd !

Bra at alt var vell med dere begge da :) Skal du på ny kontroll om en stund for å sjekke om cysten er borte?

Susann Natalie

21.jul.2010 kl.13:22

Angelika Andersen: Nei hun nevnte ikke noe ny kontroll, så jeg vet jo det at når vi skal på ordinære ul så kommer jeg til å nevne det for de.Slik at de får sjekka cysta,håper jo at den er borte når den tid kommer.Men leste mye om dte i stad og det er jo så mange gravide som har cyster på 10cm...og da må ta operasjone :S uff...håper virkelig jeg slipper dette..

Skriv en ny kommentar

Susann Natalie

Susann Natalie

27, Fredrikstad

Blir 2 barnsmamma i januar :) Blogger om tiden frem til den lille kommer og alt annet som faller meg inn. leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits