Jackie Chan,Jada Pinkett & Will Smith er i FREDRIKSTAD til fredagen


Kommer til Fredrikstad

Will

KOMMER TIL NORGE Jada Pinkett Smith, ektemannen Wil Smith, Jackie Chan og ekteparets sønn Jaden Smith vil alle overvære premièren på Zwart-filmen Karate Kid på Fredrikstad kino 23. juli. Her er de avbildet utenfor Mann Village theatre i Los Angeles, på den amerikanske premièren 7. juni.


Zwart gikk opp lysløypa

Harald Zwart

Er i byen Harald Zwart er i byen for å gjøre de siste forberedelsene før premieren på "Karate Kid". (Arkivfoto: Mario Anzuoni)

$('art-share-expand').addEvent('click',function(){ this.toggleClass('expanded'); });

  $('img1_5472382').addEvent('click', function() { window.open('/popup/1.5472382?view=imagezoom', 'Bildezoom', 'height=820,width=900', false); return falHarald Zwart er hjemme i Fredrikstad for å ta seg av de siste detaljene i forbindelse med stjernebesøket under premièren på «Karate Kid». 100 meter rød løper er bestilt. I tillegg til en norsk kjendisflokk utenom det vanlige, vil superstjernen Will Smith med familie og Jackie Chan spasere gjennom gatene frem til Fredrikstad kino.


? Jeg gleder meg veldig. Av alle premièrene jeg har hatt her, er nok denne den største og den jeg har gledet meg mest til, sier Harald Zwart til FB, bare fire dager før premièren.

Alt må godkjennes i USA

I går ettermiddag tråkket han opp løypa som kjendisene skal gå, og gikk gjennom detaljene på plassering av scenen og hvordan publikum skal få komme så nærme som mulig. Alt sammen må godkjennes av Sandro Renz fra Sony i England, som svarer direkte til toppsjefene i USA.
? Dette ligner ikke på noen av de andre premièrene. Sony bruker voldsomt med ressurser, og denne premièren prioriteres på lik linje med de i Paris og Tokyo, sier kinosjef Jørgen Søderberg Jansen.
? Det er en stor ære for byen vår at Sony Pictures og disse stjernene tar seg tid til å gjøre dette. Det er helt uvanlig, skyter Zwart inn.

For travelt for seilbåt

Opprinnelig var planen at stjernene skulle seile inn til Dampskipsbrygga etter et besøk på Zwarts landsted på Hankø. Presseinteressen i Oslo på formiddagen har imidlertid skapt et tidspress. Kanskje blir det ankomst i limo. Men lang rød løper blir det uansett.

? Jackie, Will og Jaden er veldig hyggelige og pleier å ta seg god tid. Hvis folk møter opp langs den røde løperen, kommer de til å få hilse på stjernene, sier Zwart.

? Jeg gleder meg til å se masse Fredrikstad-folk i gatene, og at stjernene som kommer får se at de har fans også her i vår lille avkrok av verden.

Q : Befinner du deg i FREDRIKSTAD denne kvelden for å kanskje få med deg dette ??

5 kommentarer

Lone Agnethe - designbloggen

20.jul.2010 kl.11:01

Utrolig kult! :D

stine øvereng

20.jul.2010 kl.11:05

Så kul blogg du har, du skriver kjempe bra! Fortsett slik! :D

Viktoria - kvikklunsjen :)

20.jul.2010 kl.11:07

kult :D

blackness

20.jul.2010 kl.12:44

hatt lyst å være der men kan desverre ikke :(

Lise Marie

20.jul.2010 kl.13:54

Jeg gleder meg til filmen. Et par jeg kjenner skal på premieren, så avventer rapport.

Skriv en ny kommentar

Susann Natalie

Susann Natalie

27, Fredrikstad

Blir 2 barnsmamma i januar :) Blogger om tiden frem til den lille kommer og alt annet som faller meg inn. leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits