Litt skuffa....

Når jeg var på min første kontroll hos legen min så snakket vi om ultralyd og jeg vet jo det at ordinære ultralyden er mellom uke 17-19..og noen stedre har oxo uke 20.
Men legen min var veldig bestemt på at det var sånn nå at jeg fikk fort time og at jeg fikk ultralyd i uke 16-17, men i dag lå det et brev i posten fra sykehuset.Der stod det at jeg fikk ultralyd i slutten av august og det vil si at jeg er da 18+4.
Jeg som var såååå gira på å komme på tdiligere ultralyd, og få vite kjønnet fortere..arghh.....


Q : Når skal du eller hvilken uke r/var du i når du var på ordinær ultralyd ?

14 kommentarer

Christian Kiichi

10.jul.2010 kl.18:29

Kjempe fin blogg! :) kommenter tilbake :)?

Kristine

10.jul.2010 kl.18:46

Jeg skal 9 aug, den dagen jeg er akkurat 19 uker på vei. Du kan bestille privat da :)
Jeg fikk i uke 18. jeg syns det faktisk er bra at jeg fikk i uke 18, for da er jeg helt sikker på at jeg fikk vite kjønnet. De som får tidligere er ikke sikkre på å få vite kjønnet, så se det positive i det;)

Allis

10.jul.2010 kl.20:00

Åååh så heldig du er... Bebiser er det beste i hele verden. Glede deg masse til prinsen eller prinsessa kommer...

Grattis med nyfødte bebiser i dag og.. heldig du er.. elsker pusekatter, har 5 store sjøl.

Joda Taco eller pizza er bare snadder, nam nam , Har ikke dette så ofte lenger, du vet.. når ungene er ute av redet så står det andre ting på menyen hos oss gamlingane.. hihihi..

Koselig blogg du har, kommer innom dann og vann eg.. hihih, må jo følge magen din..

Ha en fin lørdagskveld videre.

Bec@

10.jul.2010 kl.20:16

Er det ikke sånn at gravide ikke skal være i nærheten av katter?

Hadde ei venninne og ei til jeg kjenner som var helt hysteriske fordi jeg hadde katt, og for at den skulle komme bort å snuse på de eller stryke seg inntil.

Jeg har ikke tatt skade av at mamma klappet og koste med katter når jeg var i magen. Så tviler at det er så farlig som de påstår. Vet du det???

(Bare kom til å tenke på d et)

Susann Natalie

10.jul.2010 kl.21:58

Allis: Ja det blir veldig stas å få en litene en til :) Er en som er veldig klar for å bli storebror..hehe..Heldigvis så har 3åringen min fortsått det at baby'en må ligge lenge i magen før den kommer ut..vet andre 3åringer kan være veldig utolmodig...hehe.

Jo takk for det :) Litt stas med kattunger, er nemlig mange år siden sist.Ohhh 5 voksene katter ja,det var mange..hee..vi har 2 vi da. En på 15år og den ferske mamman er nå 1,5år.

Ja man får fort sine favoritter middags retter :)

Kos deg videre denne lørdagskvelden du oxo :)

Susann Natalie

10.jul.2010 kl.22:00

Kristine: Oki men sikkert bare legen min som har sagt feil til meg. Trur nok ikke dte blir noe privat ul nå før vi skal ha 3d. Var nemlig på ul når jeg var 9+1,for jeg var litt urolig siden vi hadde vært på ferie og slikt men alt stod bra til med den lille da :)

Susann Natalie

10.jul.2010 kl.22:01

Bettines hule: hehe...ikke allatid man får vite kjønnet når man er 18uker heller,med tanken på om den lille vil vise seg eller ikke..hehe..Ultralyden jeg hadde med mitt første barn, der fikk vi ikke vite kjønnet...

Susann Natalie

10.jul.2010 kl.22:05

Bec@: er ikke farlig å være i nærheten av katter ;) men når det gjelder å skifte på kattedoen så skal ikke gravide gjøre det pga toksoplasmose. Er farlig ¨å få dette når man er gravid. Jeg fikk *positiv* på denne testen sist jeg gikk gravid,legen snakka noe på at jeg har sikkert hatt det i yngre tid og nå var immun...men jeg tar jo ingen sjanser, så kjæresten får ta kattedoen. Men det er jo ikke bare av katter man kan få toksoplasmose, kan oxo få det av dårlig kjøtt, og grønnsaker som ikke er ordentlig vasket.

jegogminlille

11.jul.2010 kl.00:04

Jeg skal på ordinær UL 16. august. Er da 20+2. Syns det er så utrolig lenge å vente!

Fin bloggdu har :)

pumalinn

11.jul.2010 kl.08:46

jeg var da jeg var 17 uker med min nr 1 og 18 uker med nummer to :)

regner med det blir rundt samme tidspunkt denne gangen også :) men har ikke vært til jord mor enda. Det kommer i neste uke :)

var foresten på en lliten ul på torsdagen som var nå, og det var godt og høre att alt såg normalt ut :)

Bec@

11.jul.2010 kl.11:36

Aha, da forstår jeg.. for de var livredde bare katten koste med de liksom... jeg måtte bare le av de.. men hva er egentlig toksoplasmose???

sidensvansen

11.jul.2010 kl.18:54

Jeg var uke 19 på ordinær UL :)

Juli snupp ble Juni snupp <3

14.jul.2010 kl.20:08

var akk i uke 20 på ultralyd jeg/vi

Skriv en ny kommentar

Susann Natalie

Susann Natalie

27, Fredrikstad

Blir 2 barnsmamma i januar :) Blogger om tiden frem til den lille kommer og alt annet som faller meg inn. leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits