Helg jo :) og plumbo-test :D

Ja da var det nok en gang helg og denne helgen her har vi barnefri :) Merker det er veldig stille uten Dominick her altså og jeg savner lille prinsen min allerede.
Formen er ikke helt på topp i dag, er nemlig kvalm ....Og det er jo sikkert 1uke siden sist,jeg som trudde kvalmen hadde gitt seg. Så nå sitter jeg her med disse sea banda rundt håndleda og håper snart kvalmen gir seg.

Prøvd å gjøre litt husarbeid i dag men ikke så mye jeg orker pga kvalmen, så nå blir det bare å slappe av på soffan med laptopen i noen timer :)
Skal ned til byn i kveld å treffe venninne, er nemlig Glommafestivalen i Fredrikstad så da må man jo nesten få med seg litt av den :)

Har foresten prøvd denne plumbo-testen som jeg fikk fortalt av ei venninne å prøve....Men googlet litt om den på nette og man skal helst vente til man har passert 15uker.Men jeg tok testen likvell og den ble mørkegrunn, så det er vel mere brun enn grønn..Og brun sier at man venter gutt...Men jeg skal ta testen igjen om noen uker å se da hvilken farge den blir. Tok jo heller ikke morgen urinen....
Lyst til å prøve denne testen,legg gjeren ut resulate ditt og evnt om du vet den stemmer :)

PLUMBOTESTEN 

1-2 ss plumbo blandes ut i morgenurinen.
La den virke i ca 30min før du sjekker fargen
Blå/grønn tyder på jente og
Brun/svart/rød på gutt.

Men husk å ha urinen først så heller du plumbo oppi etterpå,dette lukter veldig strekt så det burde vel egentlig gjøre utendørs.


Ønsker alle en strålende dag videre :)Q : Hva er planene dine for dagen/kvelden ??

2 kommentarer

Trine

09.jul.2010 kl.16:07

Skjønner godt du har pakka deg i sofaen med laptopen! Da er vi to,så godt vi er flere ;) Har egentlig husarbeid som venter,men med en form selv som ikke er så god,så blir det mannens jobb! :)

Spennende med plumbo-testen da! Aldri hørt om,jeg... :)

SV: Tusen takk!!! :D Jeg bare ELSKER den vogna og gleder meg SÅ til å ta den i bruk!! :D Var du fornøyd med di emmaljunga-vogn da? Syns de virker super-gode og skikkelig solide! :)

Går jo fint an å kjøpe ny bag til en forandring,istedenfor hele vogna ny? :)

Bec@

09.jul.2010 kl.17:36

Har ikke fått med meg før nå at du er gravid jeg :) Grattis :)) Så koselig. Så nå får Dominik endelig søsken. Ser du prøver å finne ut kjønnet på den lille, morro å prøve slike ting for å se om det fungerer og stemmer da. Lykke til...

Skriv en ny kommentar

Susann Natalie

Susann Natalie

27, Fredrikstad

Blir 2 barnsmamma i januar :) Blogger om tiden frem til den lille kommer og alt annet som faller meg inn. leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits