Litt tanker rundt fødselen....

Jeg må si jeg GRUER meg veldig til fødselen, det er jo mange mnd igjen men jeg gruer meg allerede. Jeg hadde jo en grei fødsel med Dominick,ble jo satt i gang litt over 2uker før termin pga mangel på næring.Vannet gikk vel kl 6 på moringen og riene startet ca kl 11 og Dominick var ute kl 16. Så fødselen gikk forsåvidt ganske fort.
Men er så redd for at denen fødselen skal bli laaaaaang og ikke minst vondere..Uff..Jeg som HATER smerte.
Og jeg har virkelig skrekk for sprøyter/nåler men like vel klarte jeg å ta denne  epudralen.
Men får håpe jeg tør å ta denne epudralen denne gangen oxo, ellers så har jeg jo lystgassen som hjelper litt i ny og ned.

Husker at jeg flere ganger ba om at de heller skulle gi meg narkose for jeg ville ha keisersnitt pga smerter...Så jeg er spent på hvordan denne fødselen vil gå.Trur nok jeg vil ha med meg tante denne gangen oxo, hun var stor støtte sist og jeg hadde ikke klart å komme meg igjennom det uten hennes hjelp. Og seff skal min kjære være med på fødselen ♥

Så teker jeg veldig mye på dette med å revne opp der nede, er så redd for at det skal gå for fort og at det bare revner :(
For å sy der nede eller revne er jo et helvete, sist så måtte jeg vel sy 2+3 eller så var det 3+2 og jeg merket at jeg revnet + at de stakk nålen inn i meg for å sy igjen...Fatter ikke hvorfor jeg skal være så pingle å merke alt altså..

Legger ut et bilde av min lille prins Dominick som ble 3 år 18 januar :) Som dere kan se så er han helt fersk ♥
Bilde er jo litt ekkelt siden han er så blå,men syns det virkelig er stas å ha en slik bilde for det er det ikke mange som tenker på å ta under en fødsel :)


10 kommentarer

Elise Bjørnstad

07.jul.2010 kl.17:56

lykke til :) går sikkert bra !

YOPA

07.jul.2010 kl.18:02

Skjønner godt at du er nervøs! Lykke til uansett :)

cupcakesweets

07.jul.2010 kl.18:04

å Dominic har bursdag samme dag som meg<3 Lykke til med fødselen:D

-Vilde-

Benedikte :D

07.jul.2010 kl.18:08

Huff, tror aldri jeg kan bli gravid da, siden jeg besvimer av sprøyter og blir helt ut av meg.. Men du må ha masse lykke til da! :D

tyrinna

07.jul.2010 kl.18:20

For de fleste går det bra.

Christel<3

07.jul.2010 kl.18:28

Lykke til :)

07.jul.2010 kl.18:32

stygg baby. går ikke bra så du e ei hore

Lise Marie

07.jul.2010 kl.19:50

Ta kontakt med sykehuset, så snakker de med deg om den forestående fødselen. Jeg hadde sykehusskrekk og fikk tilbud om det. Jeg takket nei, men det var godt å vite at jeg hadde tilbudet.

Hvis du ønsker det så får du keisersnitt. Det er enkelt og greit. Ellers har du jo andre alternativer, som akupunktur og smertelindring i vann mot smertene. Du kan jo til og med føde i vannet om du vil.

Lise Marie

07.jul.2010 kl.19:51

Og når det gjelder kommentarer som virker fornærmende - du vet at du kan spore ip-adressen og anmelde forholdene?
Anmeld den dritten som skrev kommentaren ovenfor! Ble helt kvalm når jeg så den! At det går an..

Skjønner deg utrolig godt, selv om jeg ikke hadde fødselskrekk, så er det jo veldig spennende. På den ene eller andre måten! Det er kjempe viktig at du forteller hvordan du føler det, og kanskje ta med et ønskebrev til jordmor på sykehuset, så de vet hva du vil? Dette går nok helt fint, kroppen ordner opp selv :)

Skriv en ny kommentar

Susann Natalie

Susann Natalie

27, Fredrikstad

Blir 2 barnsmamma i januar :) Blogger om tiden frem til den lille kommer og alt annet som faller meg inn. leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits